• w-facebook

PRISER

Det er ved alle behandlinger satt av tid til konsultasjon i forkant. 
Alle priser inkluderer medisiner for smertelindring.

Fillerbehandling med Juvéderm

Fuktbehandling med Juvederm Volite, 1ml kr 3500,-/ 2ml kr 6000,-

Øyebrynsløft kr 3500,-

Volumisering og konturering av lepper, 0,5 ml kr 2500,-/ 1 ml kr 3500,-

Behandling av linjer: 1 ml kr 3500,- /2 ml kr 6000,-

Behandling av tåregrop (Tear trough): 1 ml kr 3500,- /2 ml kr 6000,-

Behandling av nasolabiale folder/marionettelinjer, 1 ml kr 3500,-/2 ml kr 6000,-

Konturering og volumisering av ansikt/Soft Facelift 1 ml 3500,-/ 2 ml 6000,-/ 3 ml 8500,-/4 ml 10500,-

Prisen på en filler-behandling vil variere i forhold til mengden produkt som brukes. Ved behandling av eksempelvis nasolabiale folder vil mengden vi bruker avhenge av hvor dyp furen er. Noen vil fint kunne klare seg med en sprøyte (1ml), mens andre vil trenge to for å få et godt resultat. Det samme gjelder ved behandling av marionettelinjer, volumtap i kinn og ved rekonturering av ansikt- mengde produkt vil avhenge av grad av volumtap. 

Profhilo

Profhilo er klinikkens nyeste tilskudd innen behandlinger. Denne behandlingen baserer seg på en Hydra-lift-teknologi og gir en oppstramming og bioremodelering av huden. Produktet består av ikke-kryssbundet hyaluronsyre, som injiseres på gitte punkter i ansikt

eller hals. 
Behandlingen bør gjøres to ganger med fire ukers mellomrom. 
Pris kr 3900,- for enkeltstående behandling.

ZO Hudpleie

ZO Stimulation Peel 30 min, kr 1200,-

En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer (mandelsyre, melkesyre og kojicsyre) for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som en lunsj- eller partypeel og anbefales som en kur på 4-6 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom for optimal effekt og langvarig resultat.  ZO Stimulation Peel er skånsom mot huden og gir ingen "nedetid" med flassing i etterkant.

Anbefales til alle hudtyper. Anti-age.


ZO Ad Fonte Klinikken Signatur 

60 min, kr 1750,-

Den ultimate "rød løper" behandlingen hvor behandlingen tilpasses din hudtype og -tilstand.

En svært effektiv dyprens fjerner opphopning av døde hudceller. Fruktsyrer gir en lett kjemisk eksfoliering, øker cellefornyelsen, øker hudens fuktnivå og regulerer talgproduksjonen.  Ansikts- og nakkemassasje virker beroligende og øker hudens opptak av effektive virkestoffer, etterfulgt av spesialmaske som retter seg mot behovet hos din hud.   

Visia Hudanalyse

VISIA hudanalyse er et avansert fotosystem som vi kan bruke til å analysere huden i ansiktet ditt. Ansiktet fotograferes med et spesielt kamera og deretter analyseres bildene ved hjelp av et avansert dataprogram.

VISIA analysen viser underliggende forhold i huden, som ofte har betydning for hvordan du opplever huden din nå, og som har betydning for hvordan huden kommer til å se ut om en del år. Ved å avdekke ulike tilstander i huden kan man kan behandle dem og dermed også hindre mange av skadene i å bryte frem til hudoverflaten. 

Solskader, pigmentflekker, blodkar, rynker, store porer, grad av porfyriner/bakterier er noe av det man kan se på en Visia scanning. 

kr 595,-

Mesoterapi

Mesoterapi er en målrettet anti-age behandling med potente næringskomplekser som styrker hudens naturlige evne til å regenerere seg.
Næringskompleksene, bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer, mineraler og antioksidanter, injiseres direkte inn i hudens dypere lag hvor de stimulerer cellene til å gjøre jobben sin og reparere skader. 
Slik kan man effektivt behandle tap av elastisitet, rynker, ujevn hudtone, solskader, akne-arr, strekkmerker med mer. Behandlingen vil forbedre hudens generelle tilstand, gjøre den fastere og gi huden styrke og glød.

Forskjellige områder i ansiktet kan behandles med spesifikke sammensetninger for målrettet å bekjempe aldringstegn lokalt; 
Man kan legge ”vektorer” langs kinnben og kjeve for å definere og stramme opp disse partiene, man kan jobbe direkte inn i linjer for å gjøre disse mildere, man kan behandle lokalt under hake for å redusere fett-ansamling og man kan behandle området rundt øyne for å redusere hevelse og mørke ringer. Slik kan jeg tilrettelegge en og samme behandling etter nettopp dine behov.  
Behandlingen egner seg også svært godt på områder som hals, bryst, hender, mage og innside av armer og lår.

Effekten sees allerede 3-7 dager etter behandlingen, og det anbefales en serie på 4-6 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom for optimalt resultat.

Du vil få tilbud om lokalbedøvende krem før behandling.

Kr 1900,- enkelstående behandling.

4-6 behandlinger anbefales. 

Kjemisk Peel

Med "kjemisk peel" menes det at man påfører huden en løsning av ingredienser som har lavere pH enn huden og slik eksfolierer av døde hudceller på hudoverflaten. Huden oppfatter dette som en mild skade og reagerer med å erstatte de fjernede hudcellene med nye og sunne celler. Når de døde hudcellene er fjernet vil hudens overflate se penere ut og hudens tekstur forbedres. I tillegg vil effekten av andre ingredienser man påfører huden øke og disse kan finne veien inn i de dypere lag av huden.

 

Mandelsyre peel, 30 min, kr 1200,-

Kjemisk peel med mandelsyre er en effektiv behandling uten "nedetid" i form av flassing og rødhet og tolereres godt av selv sensitiv hud. Denne peelingen egner seg derfor også svært godt til behandling av hals og decolleté (øvre del av bryst) hvor huden er tynnere og mer sensitiv.
Mandelsyre virker cellefornyende, øker hudens evne til å produsere fukt og reduserer rødhet, pigmenteringer og fine linjer. 
Mandelsyre motvirker skader forårsaket av sollys og gjør også huden mer motstandsdyktig mot skader fra UV-stråler. 
Mandelsyre har også antibakterielle egenskaper og har derfor god effekt i behandling av akne. 

 

Glykolsyre peel kr 1200,-

Glykolsyren er den av AHA-/fruktsyrene med minst molekyler, noe som gjør at den penetrerer huden godt og stimulerer til produksjon av kollagen og elastin, øker cellefornyelsen og gir en forbedret tekstur, hudtone og glød.  

Glykolsyre egner seg veldig godt til hudforbedring av en solskadet hud med linjer og anbefales da som en serie på 4-6 behandlinger.

Skin Recovery kr 1200,-

Denne peelingen egner seg svært godt til hud som er utsatt for akne/kviser og tilstopninger. Virker i tillegg på pigmenteringer og vil bedre hudens tone og tekstur i tillegg til å redusere talg.  Salisylsyre reduserer talgproduksjonen, virker betennelsesdempende og vil eksfoliere døde hudceller som tilstopper talgets naturlige utførselsgang på hudoverflaten. 

MEline, 30 min, kr 1600,-

En peel spesielt utviklet av Dr Fernando Bouffard for behandling av pigmenteringer. Tas som en serie fordelt på 3 behandlinger hvor første og andre behandling tas med 1 mnd mellomrom og den siste tas som oppfølging etter 6 mnd. Pris er per behandling og inkluderer ikke produkter til hjemmebehandling som må påregnes. 

MEline Spot kr 990,-

Behandling av mindre pigmenteringer, eksempelvis på hender eller bryst. Pris er per gang og minimum 3 behandlinger må påregnes. 

 

TCA MG 35, biorevitaliserende (liten nedetid) kr 1600,-

Dette er en innovativ type behandling i den forstand at man på tross av høye konsentrasjoner med TCA ikke opplever nedetid som ved tradisjonelle TCA peelinger. Man har allikevel den ønskede effekten i dermis (underhuden), med vekst av kollagen, elastin og hyaluron og en fornyelse av overhuden.  
Man vil i etterkant av behandlingen flasse noe, men dette holdes fint i sjakk med fuktighetskrem. 
Ved denne behandlingen anbefales en forbehandling med hjemme-produkter minst 2 uker i forveien. Dette vil optimalisere effekten av selve peelen. 

ZO 3 Step Peel kr 3500,-

 Peelingen er utviklet av den kjente Dr Zein Obagi. ZO 3-step peel utføres raskt og effektivt og hele prosessen tar ca 20 til 30 minutter. Peelingen kan benyttes både i ansiktet, på halsen, brystet, hender og til om med på armer og bena!

Peelingen er ideell for behandling av ulike aldringstegn, Melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og til og med akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger

Resultatet er synlig kun etter bare en behandling og du har under 5-7 dager “nedetid” med flassing og rødhet. Det er vanlig at huden er litt rød som ved lett solforbrenning. Huden vil gjerne også føles litt tørr de første dagene. Etter noen dager kan man bruke make up som normalt. For deg med dypere hudskader kan peelen utføres flere ganger som en kur, da med 3-4 uker mellomrom. Etter dag 3-4 vil huden begynne å flasse av, og ny frisk hud vil dukke opp bak den gamle døde huden.

Før en ZO 3-step peel må huden forbehandles med et skreddersydd hudprogram fra ZO Medical i minimum 4 uker før behandlingen. Det er aktive kremer du bruker hjemme for et bedre og tryggere resultat av 3 Step peel.
 Dette vil forberede huden og øke toleransen for peelen, bedre effekt av selve behandlingen og redusere nedetid etter behandling. 

Mikroneedling med Dermapen

Mikroneedling, også kalt kollagen induksjonbehandling, er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Mikroneedling er meget effektiv som anti-age behandling, til reduksjon av arr og hudskader, i behandling av pigmenteringer og for å gjenopprette en sunn og velfungerende hud.  Man ser allerede etter første behandling en økt spenst og forbedring av hudtekstur og -tone. Under behandlingen påføres serum tilpasset din hudtilstand. Disse når via mikrokanalene i huden ned i hudens dypere lag og øker effekten av behandlingen. Behandlingen avsluttes med en kjølende peptidmaske.

 

Medisinsk mikroneedling 60 min, kr 2500,-

 

Mikroneedling i kombinasjon med peel eller mesoterapi, kr 2750,-

Via mikrokanalene vil peel eller meso-coctailen som påføres penetrere til dypere lag av huden og ha en økt effekt på strukturene på dette nivået i huden. 

Ad Fonte kombinasjonsbehandling, kr 3200,-

Her kombineres mikroneedling med både peel og mesoterapi og behandlingen avsluttes med tilpasset LED-lys og peptid/hyaluron/kollagenmaske. Svært godt egnet til behandling av akne, aknearr, rosacea, pigment/melasma, hudoppstramming og/eller hudforbedring. 

Green Peel

Dette er et godt alternativ for kunder som ikke ønsker/tåler kjemisk peel men likevel ønsker en merkbar hudforbedring. Green Peel behandlingene beviser at det er mulig å behandle konkrete hudproblem på en trygg og ekstremt effektiv måte ved å stimulere hudens egne ressuser med 100% naturlige ingredienser .

De første fem dagene etter en peel anbefales bruk av hjemmeprodukter som optimaliserer resultatene. Et slikt ‘start kit’ med de 3 viktigste produktene koster 595,-.

 

Green Peel "Fresh-Up" 60 min, kr 1100,-

Den mildeste av  urtepeelingene og populært kalt “Party Peel”. Peelingen virker poresammentrekkende, motvirker uren hud og reduserer aldringstegn. 

 

Green Peel "Energy" 60 min, kr 1200,-
Dette er en dypere variant- en skikkelig treningsøkt for huden med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antiage og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner, som svekkes med årene, blir stimulert opp.

Urtepeelingen har samme ph som huden og styrker hudbarriæren. Ideell som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur.

 

Green Peel "Classic" 2x 60 min, kr 2500,-       

Dette er den opprinnelige Green Peel, den dypeste av de tre utgavene som gir en total hudfornyelse på 5 dager. Den bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr.

Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stam. 3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse.

NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett. En oppbyggende etterbehandling utføres etter 5-6 dager når huden har restituert seg. I mellomtiden brukes spesialtilpassede hjemmeprodukter. 

Permanent hårreduksjon med IPL 

IPL er et apparat som avgir meget sterke lyspulser med bestemte bølgelengder. Forskjellige bølgelengder tas opp av ulike strukturer i huden. Ved behandling av hår, bruker man en bølgelengde som absorberes av pigmentet i håret,  varmen ledes ned til hårfolikkelen og ødelegger denne.  Jo mer pigment et hår har, desto bedre «ledes» lysenergien ned i hårfolikkelen, så typisk er mørke hår på lys hud et veldig godt utgangspunkt. Både ved behandling av kar/rødhet og hår er det behov for flere behandlinger og man vil gradvis merke forbedring.  Normalt sett vil 4-6 behandlinger være tilstrekkelig og man anbefaler 4 ukers mellomrom mellom behandlingene. Umiddelbart etter behandlingen kan huden kjennes varm, litt rød og noe hevelse kan forekomme. Man kan legge på dekkende krem hvis ønskelig og kan gå rett tilbake til daglige aktiviteter.  
Man skal ved behandling med  IPL ikke ha solbrun hud /ha brukt selvbruningsprodukter 1 mnd i forkant. Man må en måned etter behandling unngå sol og bruke høy solfaktor. 
Pris fra kr 1500,-

Behandling av rødhet og sprengte blodkar med IPL 

IPL er et apparat som avgir meget sterke lyspulser med bestemte bølgelengder. Forskjellige bølgelengder tas opp av ulike strukturer i huden. Ved behandling av kar og rødhet bruker man en bølgelengde som absorberes av pigmentet i hemoglobinet i blodkarene. Denne lysenergien omdannes til varme, karveggen skades og blodkaret forsvinner gradvis i løpet av et par uker. Normalt sett vil man ha behov for  2-4 behandlinger totalt. Disse utføres med 4 ukers mellomrom. Rett etter behandlingen kan huden kjennes varm, litt rød og noe hevelse kan forekomme. Man kan legge på dekkende krem hvis ønskelig og kan gå rett tilbake til daglige aktiviteter. 
Man skal ved behandling med  IPL ikke ha solbrun hud /ha brukt selvbruningsprodukter 1 mnd i forkant. Man må en måned etter behandling unngå sol og bruke høy solfaktor.  
Pris er per område, eksempelvis ansikt eller bryst. 

Pris fra kr 1500,-

Clear Lift laser for oppstramming

​I USA kjent som "The Laser Facelift” og “The Lunch Time Facelift”

ClearLift ™ er en smertefri, ikke-ablativ metode for laser-hudfornyelse. Det benyttes en 1064nm Q-Switched laser-teknologi, som gir pasientene raske og komfortable behandlinger. Laseren virker primært i hudlaget 2-3 mm under overhuden og du kan derfor gå rett tilbake på jobb etter behandlingen.
ClearLift ™ er en kollagenutviklende behandling som forbedrer hudens tekstur og tone.
Pixel Q-Switched Laser Facelift fra Alma Lasers skiller seg fra tradisjonell fraksellert eller pixellert laser hudfornyelse ved at den går dypere inn i dermis. Dette betyr at regenereringen finner sted på undersiden i huden uten å skade hudens overflate.

Behandlingen passer for deg som ønsker å forebygge kirurgisk ansiktsløft.
Denne behandlingene har best effekt for deg som ikke har altfor mye fett/kollagen-tap allerede.
Clear Lift gir mange fordeler:
– Rask og enkel behandling
– Smertefri

- Ingen nedetid
– Q Switched laser kan benytteser også på mørke hudtyper (Fitzpatrick I – VI)
– Reduserer pigmentflekker
– Kollagenutviklende


Anbefalt antall behandlinger: 4-6
Pris for ansikt, kr 2000,-

Tillegg for hals, kr 1000,-

Rynkereduksjon med toxin

I denne behandlingen benyttes et reseptbelagt legemiddel for å hemme overføring av nerveimpulser til muskel og dermed forhindre muskelsammentrekning. Når muskulaturen er i hvile vil ikke den overliggende huden utsettes for bevegelse og rynkene vil glattes ut. Fordi muskelen ligger inaktiv og blir svakere vil effekten øke ved antall behandlinger. Legemiddelet er ute av kroppen i løpet av 48 timer, men effekten varer i om lag 120 dager. Musklene vil gjenoppta sin normale funksjon etter dette.

Pris for ett område, panne/glabella/øyne kr 2500,-

1000,- for hvert område i tillegg

Ta gjerne kontakt for utfyllende informasjon eller en uforpliktende konsultasjon!​