IPL for permanent hårreduksjon og behandling av kar/rødhet.

IPL er et apparat som avgir meget sterke lyspulser med bestemte bølgelengder. Forskjellige bølgelengder tas opp av ulike strukturer i huden. Ved behandling av hår, bruker man en bølgelengde som absorberes av pigmentet i håret,  varmen ledes ned til hårfolikkelen og ødelegger denne.  Jo mer pigment et hår har, desto bedre «ledes» lysenergien ned i hårfolikkelen, så typisk er mørke hår på lys hud et veldig godt utgangspunkt.

Ved behandling av kar og rødhet bruker man en bølgelengde som absorberes av pigmentet i hemoglobinet i blodkarene. Denne lysenergien omdannes til varme, karveggen skades og blodkaret forsvinner gradvis i løpet av et par uker.

Ved behandling av pigmenteringer vil IPL lyset absorberes i melaninet og omdannes til varme. Ved kraftig varme ødelegges/”sprenges” melaninet. Brune flekker i huden kan skyldes overeksponering av sol uten nok beskyttelse. Det kan også ha hormonelle årsaker. Vi anbefaler derfor et Visia bilde, slik at vi får kartlagt mengde og dybde av pigment. Hvor mange behandlinger du trenger er avhengig av konsentrasjonen av pigmentceller i huden, og hvor dypt de ligger. 

Både ved behandling av kar/rødhet, pigment og hår er det behov for flere behandlinger og man vil gradvis merke forbedring.  Normalt sett vil 4-6 behandlinger være tilstrekkelig og man anbefaler 4 ukers mellomrom mellom behandlingene. Umiddelbart etter behandlingen kan huden kjennes varm, litt rød og noe hevelse kan forekomme. 
Man skal ved behandling med  IPL ikke ha solbrun hud /ha brukt selvbruningsprodukter 1 mnd i forkant. Man må en måned etter behandling unngå sol og bruke høy solfaktor. 

Priser:

Overleppe 1000,-

Hake 1000,-

Overleppe/hake 1500,-

Mellom bryn 1000,-

Hele ansikt 2000,-

Decolletage (bryst) 2000,-

Rygg 3000,-

Skuldre 1500,-

Fra 1000,-

Please reload

  • w-facebook