Visia skanning av huden

Medisinsk hudpleie innebærer bruk av produkter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser. Produktene inneholder høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer og har leveringssystemer som sørger for at ingrediensene penetrerer huden og virker der de er ment å skulle virke- på cellenivå. 

Samtlige serier som tilbys ved Ad Fonte Klinikken har medisinsk klassifikasjon, hvorav en del av produktene også er reseptbelagt og selges etter konferering med klinikkens ansvarlige lege.  

 

Under en konsultasjon tilpasses et behandlingsopplegg med utgangspunkt i din hudtype og -tilstand for målrettet å jobbe mot ønsket resultat. ​Vi benytter oss også av Visia hudanalyse for å avdekke tilstander og problemer som ligger dypere i huden og derfor ikke alltid er synlig for det blotte øye. 

VISIA hudanalyse er et avansert fotosystem hvor ansiktet fotograferes med et spesielt kamera hvorpå bildene analyseres av et dataprogram.

VISIA analysen viser underliggende forhold i huden, som ofte har betydning for hvordan du opplever huden din, og som har betydning for hvordan huden kommer til å se ut om en del år.

Ved å avdekke ulike tilstander i huden kan man kan behandle dem og dermed også hindre mange av skadene i å bryte frem til hudoverflaten. 

Solskader, pigmentflekker, blodkar, rynker, store porer, grad av porfyriner/bakterier er noe av det man kan se på en Visia scanning. 

 

På bakgrunn av hva hudanalysen viser og hva du ønsker å oppnå, tilpasses et behandlingsopplegg for deg, bestående av hjemmeprodukter, behandlinger i klinikk eller en kombinasjon av disse. 

I hjemmebehandling benytter vi oss i første rekke av produkter fra ZO Skin Health. Disse er spesielt beregnet på behandling av hudproblemer og hudlidelser, som akne, rosacea og melasma, i tillegg til hudforbedring ved forbedring av tekstur, spenst og hudtone.  

Vi bruker i utstrakt grad også produkter fra Skinbetter Science- en innovativ serie som har vunnet flere priser for sin teknologi og resultater. 

595,-

Please reload

  • w-facebook