• w-facebook

MEDISINSK HUDPLEIE

Med medisinsk hudpleie menes produkter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser. Produktene inneholder høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer og har leveringssystemer som sørger for at ingrediensene penetrerer huden og virker der de er ment å skulle virke- på cellenivå. 

Samtlige serier som tilbys ved Ad Fonte Klinikken har medisinsk klassifikasjon, hvorav en del av produktene også er reseptbelagt.  

Under en konsultasjon tilpasses et behandlingsopplegg med utgangspunkt i din hudtype og -tilstand for målrettet å jobbe mot ønsket resultat. ​Vi benytter oss også av Visia hudscanning for å avdekke tilstander og problemer som ligger dypere i huden og derfor ikke alltid er synlig for det blotte øye. 

På bakgrunn av hva hudanalysen viser og hva du ønsker å oppnå, tilpasses et behandlingsopplegg for deg, bestående av hjemmeprodukter, behandlinger i klinikk eller en kombinasjon av disse. 

I hjemmebehandling benytter vi oss i første rekke av produkter fra ZO Skin Health. Disse er spesielt beregnet på behandling av hudproblemer og hudlidelser, som akne, rosacea og melasma, i tillegg til hudforbedring ved forbedring av tekstur, spenst og hudtone. 

Please reload