Mikroneedling- en fornyelse av huden din

Mikroneedling er en behandling hvor man ved hjelp av små nåler som penetrerer huden, stimulerer til økt produksjon av kollagene fibre. Behandlingen kalles derfor også "kollagen induksjonsterapi". Ved hjelp av en penn med små nåler lages det mikroskopiske hull i huden. Huden oppfatter dette som en mild skade og setter i gang sine naturlige reparasjonsprosesser og man får en nydannelse av kollagen, elastin og en fornyelse av huden fra innsiden og ut. 

Medisinsk mikroneedling er meget effektiv for å motvirke aldringstegn, linjer, hudskader, strekkmerker, arr og pigment. Den økte produksjonen av kollagen vil føre til at underhuden blir fyldigere og man vil etter 6-10 uker se at huden har blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre. Det endelige resultatet vises over tid, etterhvert som huden fornyer seg selv. 

Under need­lingen påføres et høykon­sen­trert serum på hudens over­flate som nå står åpen for pene­tre­ring. Ingrediensene i serumet vil nå ned i dypere lag av huden og stimulere huden ytterligere.  Etter behandlingen legges det på en kjølende spesial­maske som bidrar til å roe huden. Huden vil etter behandling føles noe stiv og hudtonen blir litt rød som ved lett solbrenthet. Behandlingen innebærer ikke noe sosial nedetid. 

Mikro­ne­ed­ling kan utføres på hele ansiktet, halsen, utring­ningen og andre områder som trenger et løft. Selve nåle­hodet på pennen er så lite at det kommer til over alt, slik at vi også kan jobbe med spesi­fikke rynker både rundt øynene og leppene.

Need­lingen kombi­neres ofte med andre hudfor­bed­rende behand­linger, som mesoterapi og kjemisk peel, alt etter hvilket hudpro­blem du har.

2900,-

Please reload

  • w-facebook