Juvéderm - konturering, fuktighet og volum til huden

Dermale fillere er produkter basert på hyaluronsyre som medvirker til å gi huden fuktighet og volum. 

Etter hvert som vi blir eldre reduseres hudens eget innhold av hyaluronsyre og huden mister spenst og fasthet, blir tørrere og mindre elastisk. 

 

Juvéderm, Teosyal og Restylane er tre typer fillere fra ulike leverandører. Ved Ad Fonte Klinikken har vi valgt å bruke Juvederm. Filler er en jevntflytende gel som injiseres for å gjenskape volum, fylle fine linjer, rynker og folder og for å redefinere lepper eller ansiktskonturer. Filler er den foretrukne behandlingen av furer mellom nese og munn (nasolabiale folder), korrigering av nedovertrukne munnviker, bedring av linjer og tilbakeføring av volum i strukturene under huden. 

 

Filler injiseres ved fine rynker rett under hudoverflaten, noe dypere i huden for kraftigere rynker/furer og ved volumtap legges filleren dypt i eller under huden. Det er ikke slik at en og samme filler kan brukes ved de ulike indikasjonene. Ved dypere linjer vil man ha behov for mer løftekapasitet og ved overflatiske linjer må filleren være myk og smidig for å følge ansiktsmimikken naturlig. 

En behandling med filler gjennomføres på ca 30 minutter, litt avhengig av hva som skal behandles. 

Produktet inneholder lidokain, et lokalbedøvende middel som bidrar til å gjøre behandlingen mer behagelig.

I motsetning til andre fillere er ikke Juvéderm et granulat. Filleren har altså ikke en kornete konsistens, men gir et mykt og naturlig resultat. Behandlingsresultatet vises umiddelbart og i løpet av de to første ukene etter behandling vil resultatet forbedres ytterligere etterhvert som produktet integreres i vevet. 

 

Varigheten på behandlingen avhenger av alder, hvilket område som behandles, hudkvalitet og din generelle helse og livsstil, men effekten kan forventes å vare i 12-18 måneder. Vi ser at fillere gjerne har en mye lenger holdbarhet enn tidligere antatt. 

Ved behandling av lepper er varigheten kortere, ca 6 måneder, fordi vevet her er annerledes. 

Etter injeksjonen kan det oppstå rødhet, hovenhet rundt innstikkstedet og du kan bli litt blå som følge av små blodutredelser i huden. De fleste bivikningene er milde eller moderate og går over i løpet av et par dager.

Priser

Fuktbehandling med Juvederm Volite, 1ml kr 3500,-/ 2ml kr 6000,-

Øyebrynsløft kr 3500,-

Volumisering og konturering av lepper, 0,5 ml kr 2500,-/ 1 ml kr 3500,-

Behandling av linjer: 1 ml kr 3500,- /2 ml kr 6000,-

Behandling av tåregrop (Tear trough): 1 ml kr 3500,- /2 ml kr 6000,-

Behandling av nasolabiale folder/marionettelinjer, 1 ml kr 3500,-/2 ml kr 6000,-

Konturering og volumisering av ansikt/Soft Facelift 1 ml 3500,-/ 2 ml 6000,-/ 3 ml 8500,-/4 ml 10500,-

 

Prisen på en filler-behandling vil variere i forhold til mengden produkt som brukes. Ved behandling av eksempelvis nasolabiale folder vil mengden vi bruker avhenge av hvor dyp furen er. Noen vil fint kunne klare seg med en sprøyte (1ml), mens andre vil trenge to for å få et godt resultat. Det samme gjelder ved behandling av marionettelinjer, volumtap i kinn og ved rekonturering av ansikt- mengde produkt vil avhenge av grad av volumtap. 

Fra kr 3500,-

Please reload

  • w-facebook