Aquagold "The golden cocktail"

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, i tillegg til muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.

Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”.

AquaGold finetouch er ment som en siste finish for huden og er veldig godt egnet for de bittesmå rynkene rundt øynene samt porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette.

Har du større hudproblemer, dypere linjer eller lignende vil vi alltid anbefale andre behandlinger først (laser, mikroneedling, peel, filler etc.) og heller avslutte med Aquagold. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken.

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals og bryst. Huden renses godt og sprites før ampullen med AquaGold klargjøres. Deretter stemples cocktailen inn jevnt i hele huden.

Behandlingen tar ca. 15-20 minutter. Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden. Du skal helst ikke bruke make up på huden det første døgnet etter AquaGold.

Behandlingen er relativt smertefri. Dersom huden er sensitivisert fra for eksempel kraftige kremprogrammer kan et mer ubehag oppleves. Hudtykkelsen vår varierer avhengig utifra omårde i ansiktet, så små mikroblødninger kan oppleves i kort tid etter behandlingen.

Effektens varighet vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi, livsstil og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har gjerne en lengre varighet enn resultatet på porene.

Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 måned for å opprettholde resultatet.

Gravide og ammende skal ikke behandles med AquaGold. Har man aktive hudlesjoner, infeksjoner eller andre pågående hudproblemer anbefales det også å avvike fra behandlingen.

4500,-

Please reload

  • w-facebook