• w-facebook

Behandling av rynker med toxin

Mange av linjene i ansiktet dannes som følge av bruk av den underliggende muskulaturen. Ved å hemme overførselen av signaler fra nerve til muskel kan man hemme musklenes funksjon og dermed svekke linjene i huden. 

2500,-

Profhilo

Profhilo er klinikkens nyeste tilskudd innen behandlinger. Denne behandlingen baserer seg på en Hydra-lift-teknologi og gir en oppstramming og bioremodelering av huden. Produktet består av ikke-kryssbundet hyaluronsyre, som injiseres på gitte punkter i ansikt og hals. 
Behandlingen bør gjøres to ganger med fire ukers mellomrom. 
Pris gjelder en behandling av ansikt eller hals. 

3900,-

Clear Lift oppstramming med laser

Denne behandlingen kalles også ”The Laser Facelift” og “The Lunch Time Facelift”.
ClearLift ™ er en smertefri, ikke-ablativ metode for laser-hudfornyelse. Det benyttes en 1064nm Q-Switched laser-teknologi, som gir raske og komfortable behandlinger. Laseren virker primært i hudlaget 2-3 mm under overhuden og du kan derfor gå rett tilbake på jobb etter behandlingen.
ClearLift ™ er en kollagenutviklende behandling som forbedrer hudens tekstur, fasthet og tone.
Pixel Q-Switched Laser Facelift fra Alma Lasers skiller seg fra tradisjonell fraksellert laser-hudfornyelse ved at den går dypere inn i dermis. Dette betyr at regenereringen finner sted på undersiden i huden uten å skade hudens overflate.Laserbehandling for hudoppstramming, uten sosial nedetid/smerter. 
Behandlingen passer for deg som ønsker å forebygge kirurgisk ansiktsløft.
Denne behandlingene har best effekt for deg som ikke har altfor mye fett/kollagen-tap allerede.
Clear Lift gir mange fordeler:
– Rask og enkel behandling
– Smertefri 
- Ingen nedetid
– Q Switched laser kan benytteser også på mørke hudtyper (Fitzpatrick I – VI)
– Reduserer pigmentflekker
– Kollagenutviklende

Anbefalt antall behandlinger: 4-6 avhengig av utgangspunktet hos den enkelte.

 

2000,-/3000,- inkl hals

IPL behandling av kar, pigment og hår

IPL er et apparat som avgir meget sterke lyspulser med bestemte bølgelengder. Forskjellige bølgelengder tas opp av ulike strukturer i huden. Ved behandling av hår, bruker man en bølgelengde som absorberes av pigmentet i håret,  varmen ledes ned til hårfolikkelen og ødelegger denne.  Jo mer pigment et hår har, desto bedre «ledes» lysenergien ned i hårfolikkelen, så typisk er mørke hår på lys hud et veldig godt utgangspunkt.

Ved behandling av kar og rødhet bruker man en bølgelengde som absorberes av pigmentet i hemoglobinet i blodkarene. Denne lysenergien omdannes til varme, karveggen skades og blodkaret forsvinner gradvis i løpet av et par uker.

Ved behandling av pigmenteringer vil IPL lyset absorberes i melaninet og omdannes til varme. Ved kraftig varme ødelegges/”sprenges” melaninet. Brune flekker i huden kan skyldes overeksponering av sol uten nok beskyttelse. Det kan også ha hormonelle årsaker. Vi anbefaler derfor et Visia bilde, slik at vi får kartlagt mengde og dybde av pigment. Hvor mange behandlinger du trenger er avhengig av konsentrasjonen av pigmentceller i huden, og hvor dypt de ligger. 

Både ved behandling av kar/rødhet, pigment og hår er det behov for flere behandlinger og man vil gradvis merke forbedring.  Normalt sett vil 4-6 behandlinger være tilstrekkelig og man anbefaler 4 ukers mellomrom mellom behandlingene. Umiddelbart etter behandlingen kan huden kjennes varm, litt rød og noe hevelse kan forekomme. 
Man skal ved behandling med  IPL ikke ha solbrun hud /ha brukt selvbruningsprodukter 1 mnd i forkant. Man må en måned etter behandling unngå sol og bruke høy solfaktor. 

Pris fra kr 1500,-

Medisinsk hudpleie

Med medisinsk hudpleie menes produkter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser. Produktene inneholder høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer og har leveringssystemer som sørger for at ingrediensene penetrerer huden og virker der de er ment å skulle virke- på cellenivå. 

Samtlige serier som tilbys ved Ad Fonte Klinikken har medisinsk klassifikasjon, hvorav en del av produktene også er reseptbelagt.  

Under en konsultasjon tilpasses et behandlingsopplegg med utgangspunkt i din hudtype og -tilstand for målrettet å jobbe mot ønsket resultat. ​Vi benytter oss også av Visia hudscanning for å avdekke tilstander og problemer som ligger dypere i huden og derfor ikke alltid er synlig for det blotte øye. 

På bakgrunn av hva hudanalysen viser og hva du ønsker å oppnå, tilpasses et behandlingsopplegg for deg, bestående av hjemmeprodukter, behandlinger i klinikk eller en kombinasjon av disse. 

I hjemmebehandling benytter vi oss i første rekke av produkter fra ZO Skin Health. Disse er spesielt beregnet på behandling av hudproblemer og hudlidelser, som akne, rosacea og melasma, i tillegg til hudforbedring ved forbedring av tekstur, spenst og hudtone. 

Mikroneedling- kollagen induksjon

Mikroneedling er en behandling hvor man ved hjelp av små nåler som penetrerer huden, stimulerer til økt produksjon av kollagene fibre. Behandlingen kalles derfor også "kollagen induksjonsterapi". Ved hjelp av en penn med små nåler lages det mikroskopiske hull i huden. Huden oppfatter dette som en mild skade og setter i gang sine naturlige reparasjonsprosesser og man får en nydannelse av kollagen, elastin og en fornyelse av huden fra innsiden og ut. Via de ørsmå mikrokanalene vil serum som påføres huden penetrere også ned i hudens dypere lag og ha effekt der man ønsker å oppnå effekt.

Mikroneedling kan gjerne kombineres med både peel og mesoterapi og kombinasjonen av disse vil ikke gi nevneverdig mer nedetid på huden enn ved mikroneedling alene. Det første døgnet vil huden føles "solbrent", man må påregne å flasse litt men vil ikke ha behov for å være borte fra jobb eller sosiale aktiviteter. 

2500,-

Mesoterapi- en coctail av ingredienser direkte inn i huden

Mesoterapi er en målrettet anti-age behandling hvor potente næringskomplekser injiseres for å styrke hudens naturlige evne til å regenerere seg. Hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer, mineraler og antioksidanter injiseres direkte inn i hudens dypere lag hvor de stimulerer cellene til å gjøre jobben sin og reparere skader. 


Slik kan man effektivt behandle tap av elastisitet, rynker, ujevn hudtone, solskader, arr, strekkmerker og lokale fettansamlinger. Behandlingen vil forbedre hudens generelle tilstand, gjøre den fastere og gi huden styrke og glød.

Forskjellige områder i ansiktet kan behandles med spesifikke sammensetninger for målrettet å bekjempe aldringstegn lokalt; 
Man kan legge såkalte ”vektorer” langs kinnben og kjeve for å definere og stramme opp disse partiene, man kan jobbe direkte inn i linjer for å gjøre disse mildere, man kan behandle lokalt under hake for å redusere fett-ansamling og man kan behandle området rundt øyne for å redusere hevelse og mørke ringer. 


Behandlingen egner seg også svært godt på områder som hals, bryst, hender, mage og innside av armer og lår.

Effekten sees allerede 3-7 dager etter behandling men vil være mest fremtredende etter 2-3 behandlinger.  Det anbefales en serie på 4-6 behandlinger med en ukes mellomrom. Man vil få tilbud om lokalbedøvende krem før behandling. 

kr 1500,-

Juvéderm - fuktighet og volum til huden

Dermale fillere er produkter basert på hyaluronsyre som medvirker til å gi huden fuktighet og volum. 

Etter hvert som vi blir eldre reduseres hudens eget innhold av hyaluronsyre og huden mister spenst og fasthet, blir tørrere og mindre elastisk. 

 

Juvéderm, Teosyal og Restylane er tre typer fillere fra ulike leverandører. Ved Ad Fonte Klinikken har vi valgt å bruke Juvederm. Filler er en jevntflytende gel som injiseres for å gjenskape volum, fylle fine linjer, rynker og folder og for å redefinere lepper eller ansiktskonturer. Filler er den foretrukne behandlingen av furer mellom nese og munn (nasolabiale folder), korrigering av nedovertrukne munnviker, bedring av linjer og for tilbakeføring av volum.

 

Filler injiseres ved fine rynker rett under hudoverflaten, noe dypere i huden for kraftigere rynker/furer og ved volumtap legges filleren dypt i eller under huden. Det er ikke slik at en og samme filler kan brukes ved de ulike indikasjonene. Ved dypere linjer vil man ha behov for mer løftekapasitet og ved overflatiske linjer må filleren være myk og smidig for å følge ansiktsmimikken naturlig. 

Behandlingen gir umiddelbare resultater og effekten forsterkes ved gjentatte behandlinger.

En behandling med filler gjennomføres på ca 30 minutter, litt avhengig av hva som skal behandles. 

Produktet inneholder lidokain, et lokalbedøvende middel som bidrar til å gjøre behandlingen mer behagelig.

I motsetning til andre fillere er ikke Juvéderm og Teosyal et granulat. De vil ikke føles kornete, men gi et mykt og naturlig utseende. Behandlingsresultatet vises umiddelbart og i løpet av de to første ukene etter behandling vil resultatet forbedres ytterligere etterhvert som produktet integreres i vevet. 

 

Varigheten på behandlingen avhenger av alder, hvilket område som behandles, hudkvalitet og din generelle helse og livsstil, men effekten kan forventes å vare i 12-18 måneder.

Ved behandling av lepper er varigheten kortere, ca 6 måneder, fordi vevet her er annerledes. 

Etter injeksjonen kan det oppstå rødhet, hovenhet rundt innstikkstedet og du kan bli litt blå som følge av små blodutredelser i huden. De fleste bivikningene er milde eller moderate og går over i løpet av et par dager. 

Fra kr 3500,-

Peel- forbedring av hudoverflate og stimulering av hudens dypere lag

Ved en kjemisk peel påfører man huden en løsning av ingredienser som har lavere ph-verdi en huden selv. 

Huden opplever dette som en "mild skade" og svarer med å sette igang en rekke reparasjonsprosesser som gir en hudforbedring. 

Hver kjemiske peel har sine unike egenskaper, men generelt for alle er at de svekker bindingene mellom de døde cellene på hudoverflaten og øker produksjonen av nye, friske hudceller. Hvilken type peel man velger, avhenger av hudtilstanden man behandler og hva man ønsker å oppnå. Såkalte AHA-syrer, eller fruktsyrer, brukes gjerne til generell hudforbedring, behandling av pigment og for å øke hudens fuktnivå. BHA-syrer, som salisylsyre, er spesielt godt egnet til behandling av akne og rosacea. Dette fordi de erbetennelses-

dempende og reduserer hudens talgproduksjon. 

TCA er en kraftigere type peel som gjerne brukes til behandling av en solskadet hud med linjer, eller ved behandling av arr. Styrken på en peel bestemmes av hvor dypt ned i huden den virker. AHA-syrer virker hovedsaklig i overhuden, epidermis. BHA-syre trenger noe dypere ned i huden via talgkjertlene. TCA betegnes som en middels dyp peel, da den virker ned til underhuden, dermis. 

Jo kraftigere en peel er desto lenger tid vil det ta før huden er fullt restituert.

Etter en overflatisk peel vil huden normalt sett ikke flasse eller ha andre tegn på at den tilheler seg. 

Ved en klassisk TCA-peel er det imidlertid ikke uvanlig med en "nedetid" på 7-10 dager. I denne perioden vil huden flasse, være rød og irritert.

Innoaesthetics tilbyr nå en innovativ, såkalt biorevitaliserende TCA peel hvor man slipper denne "nedetiden". Man vil imidlertid ha behov for flere behandlinger for å oppnå samme resultat som ved en tradisjonell TCA peel.

Vi anbefaler alltid for- og etterbehandling i forbindelse med en middels dyp kjemisk peel. Dette fordi det vil øke effekten av selve peelen og sikre en rask tilheling i etterkant. Vi anbefaler gjerne forbehandling i 2-5 uker og etterbehandling i 5-7 dager eller til huden har normalisert seg. 

Fra kr 1200,-

Please reload