Hyaluronsyre-injeksjoner

Hyaluronsyre-injeksjoner

Hyaluronsyre-injeksjoner

Hyaluronsyre-injeksjoner har ingen fyll-kapasitet, men er såkalt biorevitaliserende og bidrar til å stimulere produksjon av kollagen og elastin og dermed øke kvaliteten på huden.

Vedlikehold
6-9 mnd
Behandlingsantall
2-4
Nedetid
Lite/ingen
Behandlingsintervall
4 uker
Smerter/ubehag
Mild
Kategori
Injeksjoner

*Intervaller, vedlikehold, nedetid og ubehag vil avhenge av type behandling og individuelle variasjoner.

BIOREVITALISERENDE INJEKSJONER

Revoc50, Sunekos og Profhilo er injeksjonsbehandlinger som inneholder en kombinasjon av aminosyrer og hyaluronsyre som er nødvendige for reproduksjon av kollagen og elastin. Injeksjonene settes i underhuden, dermis, hvor de øker kvaliteten på den ekstracellulære matrisen - miljøet rundt de kollagen- og elastinproduserende cellene våre - og dermed bidrar til å gjenopprette hudens kvalitet og balanse. Produktene er tyntflytende og «ikke-kryssbundet», noe som innebærer at de ikke «bygger» eller skaper volum i vevet, men kun gir en biostimulering av huden. Behandlingen egner seg svært godt til behandling av huden rundt øyepartiet, på hals og ansikt generelt og anbefales utført som en serie på 2-4 med 2-4 ukers intervall.

Hvor lenge varer resultatet?

Avhengig av individuelle forhold hos pasienten og hudkvalitet hos den enkelte, varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man behøver å gjenta behandlingen.

Hva er de største fordelene med hyaluronsyre-injeksjoner?

Behandlinger med disse produktene korrigerer og forebygger aldringstegn ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. På en naturlig måte gjenopprettes volumtap og hudens elastisitet forbedres.

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter en behandling?

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Man kan etter behandling se små "kuler" i huden der injeksjonene er satt, men disse flates ut i løpet av få timer, etterhvert som produktet integreres i vevet. Ved behandling rundt øynene, hvor huden er svært tynn, kan man være mer utsatt for hevelse. Denne avtar i løpet av 24-72 timer. Det anbefales å unngå trening, soling og ekstrem varme og kulde til hevelsen har avtatt.

Hvor lang tid tar en behandling?

Avhengig av hvilket område du behandler og hvilket produkt vi bruker, gjennomføres en kur på 2-4 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. Hver behandling tar i gjennomsnitt omtrent 30 minutter i tillegg til konsultasjon.


Forbehandling
Plus Icon - Inner Webflow Template

Biorevitaliserende injeksjoner krever ingen forbehandling. Men, som ved alle andre behandlinger erfarer vi at en hud som stimuleres med hjemmeprodukter vil respondere bedre på behandling i klinikk. Dette handler om at cellene kommuniserer godt og at de naturlige prosessene i huden er stimulert.

Under selve behandlingen
Plus Icon - Inner Webflow Template

Under selve behandlingen vil man kunne kjenne ubehag, i form av

  • Stikk idet vi injiserer produktet i huden
  • En lett "sprengende" følelse idet produktet injiseres i underhuden
Plus Icon - Inner Webflow Template

Det er svært liten sosial nedetid knyttet til denne type behandling. Man kan oppleve å få små hevelser eller "kuler" der produktet er injisert, men diss går normalt sett tilbake i løpet av få timer, etterhvert som produktet integreres og spres i vevet.

Etterbehandling
Plus Icon - Inner Webflow Template
Kontraindikasjoner
Plus Icon - Inner Webflow Template

Generelt kan man si at både du og huden din skal være frisk når du kommer til behandling. Før behandling vil du få tilsendt et samtykkeskjema hvor du vil få informasjon om behandlingen. Her vil du også bli bedt om å gi oss informasjon om din helsetilstand og eventuelle kontraindikasjoner, slik at vi kan avgjøre hvorvidt det er trygt å gjennomføre behandlingen. Når dét er sagt erfarer vi at injeksjon med biorevitaliserende produkter har en regulerende og normaliserende effekt på en stresset, ubalansert, betent hud og også hud med eksemtilstander.

  • For å redusere faren for blåmerker kan man i 5-10 dager før behandling unngå omega 3/tran, vitamin A, D, E, K, Ibux/Naproxen, blodfortynnende medikamenter, alkohol, hvitløk, grønn te, ingefær, gurkemeie, ginseng, kanel, cayenne pepper, linfrø, gingko biloba, echinacea
  • Man bør ikke ha forkjølelsessår i området som skal behandles
  • Graviditet eller amming er kontraindikasjon for behandling
  • Ved nedsatt immunforsvar, forkjølelse/influensa eller pågående medisinsk behandling bør man utsette behandling
NEste behandling
Hyaluronsyre-injeksjoner