Møt teamet
bak

Ad Fonte består av et team som er genuint opptatt av hudhelse og naturlig skjønnhet.

Ad Fonte
Vi er opptatt av å  
avdekke årsakssammenhenger,
finne løsninger som gir resultater,
og å ivareta hele pasienten i alle ledd

Hvordan vi jobber

Under en konsultasjon tilpasses et behandlingsopplegg med utgangspunkt i din hudtype og -tilstand for målrettet å jobbe mot ønsket resultat. ​Vi benytter oss også av Visia hudanalyse for å avdekke tilstander og problemer som ligger dypere i huden og derfor ikke alltid er synlig for det blotte øye.

Aldersforandringer foregår imidlertid også i strukturene under huden- i subkutant fett, muskulatur, ligamenter og på skjelettnivå. Avhengig av ønske og behov hos den enkelte kan disse endringene adresseres med fillerinjeksjoner. Gjort anatomisk riktig, planmessig og med respekt for trekkene hos den enkelte, kan man gjenopprette volum, konturere, fremheve/forsterke, dempe skygger og reduserer fremtoning av uopplagthet, trøtthet, sure munnviker etc.

1.
Konsultasjon
2.
Behandlingsanbefaling
3.
Behandling
4.
Oppfølging i etterkant
Vår prosess

Hvordan vi jobber

Bestill konsultasjon
01

Konsultasjon

Vi vektlegger grundig diagnostisering og dialog med deg som pasient for å sikre optimal og effektiv behandling.  

02

Individuell behandlingsplan

Med innsikt fra konsultasjonen utarbeider vi en individuell behandlingsplan som er skreddersydd for dine behov og ønsker.

03

Oppfølging

Vi følger deg nøye gjennom hele behandlingsforløpet, vurderer effekt og tilpasser behandlinger utifra respons.

Lurer du på noe?

Hvordan jobber Ad Fonte Klinikken?
Plus Icon - Inner Webflow Template

En optimal behandling starter med korrekt "diagnose" og analyse av individuelle behov og begrensninger. Les mer om hvordan vi jobber under "Konsultasjon"

Hva kan jeg forvente av et besøk hos Ad Fonte Klinikken?
Plus Icon - Inner Webflow Template

Som kunde og pasient hos oss vil du få en individuell behandlingsplan og oppleve tilgjengelige behandlere som jobber målrettet for å gi deg resultatene du ønsker deg. Les mer om hva du kan forvente ved de ulike behandlingene ved å gå inn på "Behandlinger".

Hva menes med naturlig hudforbedring?
Plus Icon - Inner Webflow Template

Huden er et organ som fra naturens side er designet for å opprettholde, fornye og reparere seg selv. Naturlig hudforbedring innebærer å stimulere disse medfødte egenskapene ved prosedyrer som forbedrer hudens tilstand, helse og utseende. Denne tilnærmingen legger vekt på å oppnå resultater som ser naturlige ut, uten overdrevne eller kunstige endringer i ansiktet eller på huden.

Hva menes med medisinsk hudpleie?
Plus Icon - Inner Webflow Template

Medisinsk hudpleie er en spesialisert gren av hudpleie som fokuserer på behandling av hudproblemer og forbedring av hudens helse under tilsyn av medisinsk fagpersonell, som hudleger eller sertifiserte estetiske sykepleiere. Medisinsk hudpleie kombinerer vitenskapelig kunnskap og medisinske teknikker for å tilby skreddersydde løsninger for en rekke hudproblemer.

Les mer om dette under "Medisinsk hudpleie".