— Ta kontakt

Har du et spørsmål eller ønsker du å bestille produkter?
– Kontakt oss her!

Kontakt oss:
03

Åpningstider

Mandag – fredag: 11.00 – 17.00
Onsdager(kveld) bestilles via Tlf. 478 88 909

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lurer du på noe?

Hvordan jobber Ad Fonte Klinikken?
Plus Icon - Inner Webflow Template

En optimal behandling starter med korrekt "diagnose" og analyse av individuelle behov og begrensninger. Les mer om hvordan vi jobber under "Konsultasjon"

Hva kan jeg forvente av et besøk hos Ad Fonte Klinikken?
Plus Icon - Inner Webflow Template

Som kunde og pasient hos oss vil du få en individuell behandlingsplan og oppleve tilgjengelige behandlere som jobber målrettet for å gi deg resultatene du ønsker deg. Les mer om hva du kan forvente ved de ulike behandlingene ved å gå inn på "Behandlinger".

Hva menes med naturlig hudforbedring?
Plus Icon - Inner Webflow Template

Huden er et organ som fra naturens side er designet for å opprettholde, fornye og reparere seg selv. Naturlig hudforbedring innebærer å stimulere disse medfødte egenskapene ved prosedyrer som forbedrer hudens tilstand, helse og utseende. Denne tilnærmingen legger vekt på å oppnå resultater som ser naturlige ut, uten overdrevne eller kunstige endringer i ansiktet eller på huden.

Hva menes med medisinsk hudpleie?
Plus Icon - Inner Webflow Template

Medisinsk hudpleie er en spesialisert gren av hudpleie som fokuserer på behandling av hudproblemer og forbedring av hudens helse under tilsyn av medisinsk fagpersonell, som hudleger eller sertifiserte estetiske sykepleiere. Medisinsk hudpleie kombinerer vitenskapelig kunnskap og medisinske teknikker for å tilby skreddersydde løsninger for en rekke hudproblemer.

Les mer om dette under "Medisinsk hudpleie".