Rynkebehandling

Rynkebehandling

Rynkebehandling

Rynkebehandling

Vedlikehold
90-120 dager
Behandlingsantall
1
Nedetid
Ingen
Behandlingsintervall
Oppfølging etter 14 dager
Smerter/ubehag
Mild
Kategori
Injeksjoner

*Intervaller, vedlikehold, nedetid og ubehag vil avhenge av type behandling og individuelle variasjoner.

Rynkebehandling

Tap av kollagen gir en tynnere og mer uelastisk hud. Solskader vil på samme måte føre til atrofi - uttynning av underhuden - i tillegg til en fortykket overhud som ofte også er pigmentert. Repetativ bruk av mimisk muskulatur, hvor huden "foldes" og "rynkes", vil på sikt føre til statiske linjer - linjer i huden som er synlige selv om man ikke beveger ansiktet.


Dersom linjene skyldes kollagentap eller solskader, med påfølgende redusert hudkvalitet, anbefaler vi gjerne behandlinger som fjerner skader på hudoverflaten og øker kvaliteten på og fylden i huden. Behandlinger som egner seg godt til dette er mikroneedling, laser, biostimulerende hyaluronsyreinjeksjoner, kjemiske peelinger og mesoterapi. Vi er ved klinikken veldig glad i såkalte hudforbedrende behandlinger, fordi vi erfarer at når hudkvaliteten er god, tåler den bevegelsene og mimikken vår og rynker og linjer vil ikke "sette seg" i samme grad. En sunn og frisk hud vil også fungere bedre - beskytte oss bedre, være mer motstandsdyktig mot sykdom og skade - og eldes saktere.

Hvis rynkene skyldes bruk av mimisk muskulatur, er det muskulaturen som bør adresseres. For å hjelpe deg å vurdere hvilken behandling som egner seg for deg, ønsker vi at du bestiller en uforpliktende konsultasjon.

HUSK!
Optimal behandling av rynker og forandringer i hud skjer ved å adressere årsakene til endringene. Be om vår hjelp til å vurdere hvilke behandlinger som egner seg best til din hud og dine behov.


Forbehandling
Plus Icon - Inner Webflow Template
Under selve behandlingen
Plus Icon - Inner Webflow Template
Plus Icon - Inner Webflow Template
Etterbehandling
Plus Icon - Inner Webflow Template
Kontraindikasjoner
Plus Icon - Inner Webflow Template

Generelt kan man si at både du og huden din skal være frisk når du kommer til behandling. Før behandling vil du få tilsendt et samtykkeskjema hvor du vil få informasjon om behandlingen. Her vil du også bli bedt om å gi oss informasjon om din helsetilstand og eventuelle kontraindikasjoner, slik at vi kan avgjøre hvorvidt det er trygt å gjennomføre behandlingen.

NEste behandling
Rynkebehandling