ZO Skin Brightening treatment

ZO Skin Brightening treatment

ZO Skin Brightening treatment

Den ultimate "rød løper" behandlingen. Denne behandlingen kombinerer det beste av to verdener- velvære og effekt.

Vedlikehold
4 uker
Behandlingsantall
Nedetid
Lite/ingen
Behandlingsintervall
Smerter/ubehag
Ingen

*Intervaller, vedlikehold, nedetid og ubehag vil avhenge av type behandling og individuelle variasjoner.

Nå har ZO Skin Health lansert en helt ny «red carpet» behandling. Dette er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA syrer med vitaminer, pigmenthemmere og flere stimulerende ingredienser som mykgjør huden umiddelbart, jevner hudtonen, virker oppstrammende og får huden til å gløde. Den ultimate behandling før en spesiell anledning eller bare når du vil unne deg det lille ekstra.

Behandlingen består av en mekanisk peeling med påfølgende lett kjemisk peeling, bestående av mandelsyre og glykolsyre/melkesyre for optimal eksfoliering og økt fuktighet til huden. Peelingen etterfølges av maske tilpasset hudtilstand - lysnende, beroligende og/eller talgregulerende og avsluttes med massasje av nakke og skuldre. Avslutningsvis får du påført et høypotent serum tilpasset hudens behov og fuktighetsgivende krem.

For optimale resultater bør behandlingen gjennomføres 4 ganger med 2-4 ukers mellomrom, men dette avhenger av hudtype – og tilstand. En serie av denne behandlingen vil gi deg en synlig og vedvarende hudforbedring.

Bestill konsultasjon

Behandlere

Bestill konsultasjon
No items found.
NEste behandling
ZO Skin Brightening treatment