— Referanser

Har vært hos flere hudpleiere i mitt voksne liv, men det er først hos Rannveig jeg virkelig har fått hjelp! Hun vet hva hun driver med og forstår årsaken til eventuelle problemer i huden og kan gi den beste behandlingen deretter. Dette, og hennes utdanning, gjør meg trygg på henne og den behandlingen jeg får. Jeg trives bedre nå med min «voksne» hud enn noen gang før! Og det er virkelig morsomt å se forandringen som skjer.
Inger-Johanne
Etter å ha fått analyse av huden hos Ad Fonte klinikken, og dertil oppfølgende behandlinger, har jeg fått forbedret huden min betraktelig. Etter kviser i ungdomsårene, arr og rosacea har jeg fått en hud som ser frisk og sunn ut, og som er med på å øke livskvaliteten. Sykepleierne ved klinikken har mye kunnskap, og jeg har erfart at deres behandling har hjulpet meg.
Kristina
Behandlingene som tilbys på Ad Fonte betyr svært mye for meg som har slitt med både akne og rosacea. Måten jeg og mine bekymringer rundt hudproblemer blir ivaretatt på, at jeg virkelig føler jeg blir tatt på alvor, gjør at jeg stoler 100% på fagkunnskapen som ligger til grunn for anbefalinger og behandlinger på klinikken. Jeg har opplevd en genuin interesse og inngående kunnskap. Rannveig har vært til stor hjelp for meg og hele tiden har jeg følt en trygghet på grunn av den etiske holdningen hun har.
Martine
Jeg er en kvinne på 45 år som jevnlig går til dermatologiske sykepleiere ved Ad Fonte Klinikken for behandling og vedlikehold av ansikt og hud. Ca 3 til 4 behandlinger i året. Jeg møter alltid profesjonelle og faglig trygge sykepleier, som grundig ivaretar meg som et helt menneske og mine behov for livskvalitet. Alle behandlinger blir drøftet nøye ut i fra risikoer og utbytte av behandlingen. De fraråder også behandlinger om de mener mine vurderinger er unødvendig eller ikke hensiktsmessig.
Bjørg
Jeg har pasienterfaring både fra lege og ift. kosmetisk behandling. Legen sprøytet inn det jeg sa jeg ville ha, uten tanke om helhet og sluttresultat. Ga ingen veiledning eller kunnskapsoverføring, kun «jobben». Rannveig ser helheten, bygger opp huden slik at den blir sterk og sunn, påser at jeg ikke blir overbehandlet eller feilproporsjonert i ansiktet, kunnskapsformidler og veileder slik at tillit skapes.
Anne Lise
Jeg kom til Rannveig for behandling av uren hud som jeg hadde slitt med siden jeg ble gravid som 25 åring, og ingen andre hadde klart å gjøre noe med det. Hadde også gått på en kur for uren hud i fra lege uten effekt. Rannveig har alltid vært opptatt av hva som er best for huden min og har aldri anbefalt noe som hadde blitt unormalt for meg- hun er opptatt av det naturlige og å gjøre det som er best for pasienten sin.
Toril
Etter å ha fått analyse av huden hos Ad Fonte klinikken, og dertil oppfølgende behandlinger, har jeg fått forbedret huden min betraktelig. Etter kviser i ungdomsårene, arr og rosacea har jeg fått en hud som ser frisk og sunn ut, og som er med på å øke livskvaliteten. Sykepleierne ved klinikken har mye kunnskap, og jeg har erfart at deres behandling har hjulpet meg.
Heidi
Hos Ad Fonte klinikken blir man møtt med solid fagkunnskap, og blir heller frarådet å ta behandling man ikke trenger, enn å bli presset til noe. Man føler seg i trygge hender og omgivelser.
Kristine
Jeg er en dame på 51 år som har slitt med huden min så lenge jeg kan huske. Jeg har prøvd mye, men den hjelpen jeg får og har fått har hjulpet meg både når det det kommer til selvtillit og selvfølelse. Jeg har aldri følt at kirurgi er noe alternativ, men derimot den behandlingen og personlige oppfølgingen jeg får hos de flotte sykepleierne ved Ad Fonte Klinikken ville aldri en lege tatt seg tid til eller jeg råd til. Håper virkelig dette er et tilbud jeg kan benytte meg av i lang tid framover.
Elise
Da overgangsalderen startet, merket jeg gradvis en endring i hvordan hud og kropp forandret seg. Sammen med tapet av østrogen, mistet huden den naturlige gløden jeg alltid har hatt og ble slapp. Den jeg følte meg inni meg, var ikke lenger det jeg så i speilet. Et syn som både var tungt og depressivt. Andre kvinner i overgangsalder kan få tilskudd på østrogen, men med min families kreft-historikk er dette uaktuelt for meg. Mitt alternativ var å se alt forfalle – helt til jeg kom til Ad Fonte klinikken. Mitt ønske har alltid vært å se naturlig og frisk ut. Å kunne se ut som det jeg føler på innsiden. Dette har de dyktige kosmetiske dermatologiske sykepleierne bidratt til! Jeg har blitt forstått og hørt. Jeg har fått hjelp til de utfordringene jeg har og fått veiledning etter mine behov. Jeg ser naturlig ut – akkurat slik jeg ønsket. Dette har gitt meg livsgleden tilbake. Mer energi og selvtillit. Jeg ser ut som jeg føler meg og trives i min egen hud – noe jeg ikke kunne gjort uten den hjelpen sykepleierne ved Ad Fonte har gitt meg.
Bodil
Rannveig har min tillit fordi hun er utrolig kunnskapsrik, forstår meg som kunde, evner å «se» meg og mitt behov. Hun er engasjert i faget og jeg føler jeg er i trygge hender under behandlingen. Føler meg alltid velkommen og godt mottatt nar jeg kommer.
Merete
Det virker som Rannveig genuint bryr seg og vil hjelpe kundene sine. Man er jo ganske «naken» og sårbar når man kommer med hudproblem, som kviser og arr. Redd for kommentarer som kan gjøre selvtilliten enda lavere. Hun fremstår som om hun har lite fordommer og klarer å ordlegge seg slik at kunden ikke føler seg dømt og mislykket. Hun virker profesjonell og erfaren. Kunnskapsrik. Alltid «på jobb». Svarer på meldinger. Hun husker navnet vårt. Ad Fonte råder oss til å ikke bruke unødvendig mye penger på produktene sine ( om en krem fra apoteket er like bra i tillegg). Ad Fonte er alltid blide og imøtekommende. Sønnen min liker dem også veldig godt. Han føler at de liker han. Ad Fonte føles ekte og ærlige
Anonym
Det som gjør at jeg har tillit til Ad Fonte, er nok til en viss grad opparbeidet over tid. Men jeg husker enda første gang jeg var hos Rannveig da hun akkurat hadde begynt. Første inntrykket da handler jo mye om at hun ikke så overbehandlet ut selv og at hun forklarte og kom med forslag til hva som kunne fungere for meg av behandlinger. Etterhvert tror jeg det handler litt om kjemi og at hun er i utvikling hele tiden. Ikke minst at hun dokumenterer mye av behandlingene hun utfører og kursing/oppdatering vi får ta del i. Tror også tilliten har med at hun ser meg (kundene sine) og foreslår kanskje forskjellige behandlinger ut i fra den enkelte person. Dette fordrer jo at man kjenner/har en relasjon til oss som kunder.
Anonym
Min tillit til Rannveig handler om at hun er autentisk. Hun står støtt i sine grunnleggende verdier i møte med mennesker. Hun er åpen, ærlig og trygg. Dette handler nok mye om at hun har jobbet mye med seg selv, og kjente på hvor hardt livet kan storme til tider. Jeg merker veldig godt at hun har god faglig kompetanse. For min del vinner hun ekstra mye tillit fordi hun deler av seg selv og sine erfaringer med meg. Og hun viser oppriktig interesse for meg. Hun er alltid på tilbudssiden. Jeg opplever at hun er genuint opptatt av å se hele mennesker. Når et menneske er autentisk og står støtt i sine grunnleggende verdier, så utstråler de trygghet som igjen gir tillit til andre. Dette er spesielt viktig for personer som meg som har dårlig erfaring fra tidligere. Jeg setter enormt stor pris på Rannveig. Hun er helt spesiell. Det er den gode sjelen og personligheten hennes som spiller inn i møte med med andre. Den kan ikke læres. Den bare ER!
Anonym
Rannveig er interessert, hun lytter og tar seg tid. Hun er ikke bare opptatt av å selge produkter, hun anbefaler alltid å bruke opp det man har hjemme først og kun kjøpe noen produkter. Hun ser veldig naturlig og fin ut selv, og bruker ofte seg selv som eksempel, også har hun det lille ekstra det er vanskelig å sette ord på, som gjør at man virkelig tror på det hun sier.
Anonym
For et fantastisk første resultat!
Anonym
Takk Rannveig! Er så inderlig takknemlig for at jeg fant deg og dere. Du er klok og dyktig, og jeg ser meg selv på en annen måte også. Både i speilet, og ellers som jeg føler meg. Den evnen har du skal du vite. At jeg sitter igjen med den følelsen om meg selv takket være deg. Veldig glad!
Anonym
Først og fremst er Ad Fonte veldig imøtekommende og man føler seg sett og velkommen med en gang man kommer inn døra. Trygghetsfølelsen får raskt, noe som er viktig når man «legger ansiktet» i andres hender. I tillegg er kompetansen deres høy, noe som gjør at man føler seg ivaretatt og man føler ingen tvil om at de vil pasientens beste, både i konsultasjoner og behandlinger.
Anonym
Oppriktig personlig interesse skinner igjennom. Altså et genuint ønske om at kunden/ pasienten skal oppleve å bli sett og ikke minst også få reduksjon av sine plager. Jeg som mor opplever at min datter ble sett, det gjør nok datteren min også, men jeg ser det nok klarere enn hun gjor. Er veldig takknemlig for det.
Ellen
Det er en opplevelse av en ekte interesse, Rannveig bryr seg og tar seg tid til å kommunisere og høre på, hun kan faget sitt og finner den beste løsningen utifra det kundene har behov for og har mulighet til. Hun snakker tydelig og på en måte jeg forstår det som skjer og hvordan ting kommer til å funke. Hun er åpen og ærlig og er ikke redd å snakke om utfordringer- prøver ikke å overtale- gi rom for diskusjon og god råd- det skaper trygghet. I tillegg er hun tilgjengelig, svarer på meldinger som trygger meg at hvis noe går galt kan jeg ta kontakt og får tak i henne. Jeg føler meg ivaretatt. Det er veldig behagelig og rolig atmosfære hos Ad Fonte og man blir sett med engang en kommer i døra. Hvis Rannveig ikke er der gir hun beskjed til kollegene sine som fikser det man trenger for deg.
Anonym
Tillit blir skapt gjennom den gode relasjon Ad Fonte har til sine kunder. Følger opp behandlingene og korrigerer om det er nødvendig. Omsorg for sine kunder, ikke minst! Veileder profesjonelt, god kompetanse og oppdatert. De går «all inn» for å fullføre et godt resultat. Trygghet.
Anonym
Før jeg valgte klinikk: 1. Nedtonet profilering, men godt renommé 2. Koselige lokaler 3. Rent og ryddig Etter første møte/ behandlinger: 1. Profesjonell framtoning 2. God og relevant informasjon 3. Fokus på hva jeg som klient ønsker - individuelt fokus/blir "sett" 4. Ikke press og fokus på salg Sist men ikke minst 5. Fokus på sunn og vakker hud, naturlig aldring
Anonym
Blir møtt med en profesjonalitet, virker oppriktig interessert i faget sitt og i meg, tar seg tid til å forklare og komme med forslag til løsninger etter at hun har hort på hva jeg ønsker. Er også realistisk i hva jeg kan forvente av resultat og det liker jeg godt (Selv om jeg egt håper på trylling). Det bidrar stort til tillit. Holder seg oppdatert og har mye kunnskap. Klinikken er ren og innbydende, det bidrar også til tillit.
Liv Berit
Tar seg god tid!! Forklarer enkelt og greit hva vi skal prøve å få til ut i fra kundens/pasientens ønske.
Marit
Jeg ble fortalt om klinikken og dyktigheten deres via en venninne. Har brukt en hudpleier i flere år, men da jeg byttet kjente jeg med en gang gang at dette var en trygg, faglig dyktig sykepleier som kan sitt fag og en kundebehandler som kunne behandle et menneske med genuin interesse for det hun driver med. Superflink til og fortelle nettopp hva du trenger av type behandling. Følelse av å være godt ivaretatt på alle plan.
Therese
Rannveig lar kunden bli kjent med seg først. Hun byr på seg selv og husker hva kunden sier. Hun skriver opp hva vi bruker og ikke, har godt system. Det gir trygghet. Hun er rolig, forklarer hvert steg hun gjør og hvorfor ved behandling. Samt hva man kan forvente både pluss og minus. Hun påpeker aldri noe galt med kunden. (Burde vært logisk for alle, men opplevd dette andre steder) Tvert imot, er hun flink fortelle at man ser fin ut naturlig og hva som er naturlig skjønnhet. Det trengs i en verden der det er et unaturlig skjønnhetspress. Hun leser rommet om kunden trenger mer stille behandling. Hun viser hva hun kan få til og ikke kan. Det hun ikke kan gjøre i klinikken, forteller hun gjerne hvor man kan få gjort. Som hos fastlege eller annet. Om hun sier at hun skal ta kontakt for å finne ut noe ved senere tidspunkt, gjør hun også dette. Hun snakker ikke ned noen andre sine klinikker eller leger. Hun har aldri presset på salg utenom det er jeg som har spurt om produkter. Hun har stor forståelse for at ikke alle har økonomi til behandling, mange produkter eller slik. Da gir hun gjerne tips som passer til. Alt dette viser at Rannveig er genuint opptatt av kundene skal følge seg hjemme og få det de har behov for. Hun har en ro, varme og forståelse som gjør at man kommer tilbake.
Anonym
Det er litt vanskelig å sette fingeren på hva det er som skaper denne tilliten. Tror først og fremst det handler om Rannveigs vesen. Videre så opptrer hun veldig profesjonelt, er utrolig serviceinnstilt og deler av sin kunnskap. Det er også et stort pluss at hun er så vakker på en naturlig mate. Det gir meg en trygghet av at hun forstår mitt ønske om et naturlig og friskt utseende.
Anonym
Den laseren gjør underverker - tross kort tid. Halehengene på haka er god reduserte, og bare det ene under ser jeg allerede. Fantastisk å da vite full effekt om 3-6mnd!
Anonym
Rannveigs åpenhet og trygghet! Energien hennes er smittende og hun viser med alt hun foretar seg skriftlig og muntlig at hun ønsker å ivareta oss og alle på best mulig måte. Det er rett og slett godt å være nær henne! Hennes faglige trygghet også, man merker at dette kan hun.
Anonym
Med 15 års erfaring fra bransjen, blir man ekstra selektiv på hvilke salonger man oppsøker. Rannveigs kompetanse - hennes genuine interesse for faget og estetiske sans, gjør henne til den mest dedikerte i sin bransje. Med stødig hand, veileder hun på en slik måte som gir trygget og tillit. Her er det ikke snakk om overfylte lepper og høye heler - men en seriøs og dyktig jente som ser mennesket og deres behov. Fra hele hennes hjerte ønsker hun å hjelpe sine kunder med deres ulike utfordringer - og setter sin signatur på hver eneste behandling, med verdighet.
Anonym
Rannveig er en varm og sympatisk person, hun er glødende motivert og interessert i faget og gjør alltid det beste for oss. Hun ønsker alltid å videreutvikle seg. Hun ser oss og er realistisk til hva vi kan oppnå med ulike behandlinger. Fint at hun setter grenser til alder hos de unge ang fillers mm. Hun har noen av de beste produktene!
Anonym
Trygghet og omsorg med en gang man kommer inn døren. Alltid hyggelig å kjøpe produkter eller få behandling.
Susann
Jeg vil gjerne dele hvorfor jeg har tillit til klinikken. Jeg ble møtt av Rannveig med sitt vennlige vesen, et engasjerende blikk, og fikk straks en opplevelse av at hun var interessert i meg og min hudtilstand. Hennes faglige kompetanse ga meg også trygghet og tillit. Hun er svart grundig, stilte sporsmål, tok bilder, ønsket å finne ut av årsak/ diagnose før hun startet behandlingen og forklarte hvorfor kartleggingen var viktig. Jeg er glad for at klinikken samarbeider med hudlege som sammen med Rannveig fant diagnosen før hun startet behandlingen. Jeg er evig takknemlig for hjelpen jeg har fått- jeg har mindre plager og i perioder er jeg helt symptomfri.
Karianne
Fra første møte med klinikken har jeg følt meg ivaretatt. Rannveig veileder og råder på en måte som er forståelig for meg, kan faget sitt og ønsker å bidra med de beste behandlingene som passer for akkurat meg. Følger også svært godt opp hvis påkrevd etter behandlinger . Dette gjør at jeg har full tillit til henne. Det handler om trygghet.
Veronika
En av tingene jeg setter pris på ved Rannveig er måten hun deler kunnskapen sin på. At hun går igjennom hva som kan vare «grunnen» til problemområdene og hva vi kan gjøre for å angripe det. At hun tar seg tid til å både forklare og vise hvordan ting fungerer og hvordan det henger sammen. Det setter jeg stor pris på og det viser meg hvor mye kunnskap hun besitter også.
Nora
Rannveig har min tillit fordi jeg føler jeg får hjelp når jeg trenger det. Merker lidenskapen hun har når hun svarer på spørsmål og tanker med kunnskapen sin. Både Rannveig og klinikken gir en type ro når jeg kommer innom noe som jeg setter veldig pris på!
Anonym
Rannveig har troverdighet i det hun sier og i det hun utfører i sin praksis. Gir gode råd. Pusher heller ikke for å få økt behandlinger eller salg.
Anonym
Mitt første møte med Ad Fonte skapte umiddelbar tillit da Rannveig forsto og så mine problemer. Hun så også løsninger, visste umiddelbart hva jeg trengte og i dag etter flere typer behandlinger og god veiledning på produkter er jeg strålende fornøyd med huden min. Jeg vil påstå at den er så fin som det er mulig med tanke på alderen min. Tillit må man gjøre seg fortjent til, og Rannveig fortjener det virkelig. Hun forklarer så godt hvor viktig det er å bygge opp huden fra innsiden, og ikke bare behandle utsiden. Jeg har sett med egne øyne hva det gjør og forstår at det hun har forklart virkelig stemmer.
Anonym
Jeg oppfatter Rannveig som seriøs i jobben sin og er faglig dyktig. Det som også er viktig er at hun også gir av seg selv til oss kunder.
Anonym
Det starter med et godt rykte, man snakker med noen som anbefaler Rannveig og der er gjerne første stein på plass. Derifra så handler det om ærlighet. Rannveig sier hva som må til samtidig som hun setter grenser på hva du vil gjøre. Hun selger ikke en behandling som kunden har lyst på fordi vennen likte den. Hun forklarer oss grundig hvorfor- at noe som er rett for noen ikke fungerer for andre ettersom huden vår ikke er lik fordi om "symptomene" er det. Jeg føler at Rannveig setter grenser på hva vi kan få av behandling basert på helsefaglig vurdering fremfor fortjeneste. Hun er også ærlig på resultatene og der hvor man lett kunne gitt en plausibel forklaring pa at noe har virket for egen vinning sin skyld så gjør hun ALDRI det. Hun har ett genuint ønske om at kunden skal bli fornøyd (sa lenge drømmen vår er innenfor hva hun kan stå inne for) og vi elsker henne for det!
Anonym
Bryr seg oppriktig om meg, som person og kunde/ pasient. Er veldig faglig dyktig og lærer meg om faget ditt på en fin, pedagogisk måte. Anbefaler meg produkter jeg trenger til min hud, uten å utnytte det ved å anbefale masse produkter for mersalg.
Mina
Jeg opplever at dere har stor forståelse for at man må tenke økonomi og ikke kan gjøre alle behandlinger på en gang, men foreslår heller å legge planer framover. Viktigst er at man føler at man blir forstått og at man blir godt tatt vare på, at det blir nøye forklart hva behandlingen går ut på og at man kan vise til resultater. Og det gjør dere hele tiden. Derfor har jeg tillit til dere.
Tuva
Det første som slo meg når jeg møtte Rannveig første gangen, er at jeg merket med en gang at hun vet, og hun kan det hun gjør. Rannveig har en vanvittig kunnskap om det hun gjør, og i tillegg så lærer hun noe nytt hele tiden- helt rått!! Og hun brenner for det hun gjør. Hun tror på det. Hun elsker yrket sitt, fordi hun kan hjelpe andre, DET er det som er greia. Jeg så hennes passion. At hun, på ekte, er virkelig dedikert, til og ville hjelpe akkurat meg. Hennes kunnskap, og hennes omsorgsfulle og rolige måte som hun videreformidler det til meg på, gjorde at jeg følte meg sett og hørt. Jeg ble oppriktig sett og hørt, for noe som har plaget meg så lenge jeg kan huske. Rannveig gjør meg trygg, og jeg har virkelig full tillit til henne.
Linnea
Det som gjør at jeg har full tillit til Rannveig er at hun alltid møter meg der jeg er fysisk og mentalt. Hun lytter alltid til det jeg sier. Forsikrer seg alltid om at jeg har tenkt nøye gjennom det jeg ønsker og hvorfor. Respekterer min økonomi og tilrettelegger. Hun er profesjonell på lik linje med f.eks. lege med det som hører med der. Hun har glimt i øyet og humor når det trengs. Vi i Kongsberg er heldig som har Rannveig!
Benedicte
Jeg stoler på Rannveig 100%. Hun går inn med hele seg og vil det beste for meg, og det tror jeg alle hun behandler føler. Hun respekterer grenser jeg setter og finner alternativer, gir og deler av seg selv og er nysgjerrig på faget sitt. Dette er jo en verden jeg overhode ikke kjenner til, men jeg elsker produktene og følelsen de gir meg.
Annie
Er veldig fornøyd med behandlingen - ser og kjenner på huden at dette gjorde godt .
Martine
Jeg forstod fort at Rannveig er faglig veldig dyktig. Hun prøver ikke å «prakke på» meg behandlinger jeg ikke ønsker og hun forklarer nøye hva hun giør og ikke minst hva jeg må gjøre selv etter behandling. Hun bryr seg om meg og det føles som hun er oppriktig interessert i hvordan jeg har det på alle måter. Jeg føler meg veldig ivaretatt når jeg er hos henne. Hun er også så blid og god og jeg oppfatter henne rett og slett som et tvers igjennom godt menneske.
Anne Lise
Jeg føler at Rannveig bryr seg oppriktig om meg, som person og pasient. Hun er veldig faglig dyktig og lærer meg om faget sitt på en fin, pedagogisk måte. Hun anbefaler meg produkter jeg trenger til min hud, uten å utnytte det ved å anbefale masse produkter for mersalg.
Anonym