— Referanser

Har vært hos flere hudpleiere i mitt voksne liv, men det er først hos Rannveig jeg virkelig har fått hjelp! Hun vet hva hun driver med og forstår årsaken til eventuelle problemer i huden og kan gi den beste behandlingen deretter. Dette, og hennes utdanning, gjør meg trygg på henne og den behandlingen jeg får. Jeg trives bedre nå med min «voksne» hud enn noen gang før! Og det er virkelig morsomt å se forandringen som skjer.
Inger-Johanne
Etter å ha fått analyse av huden hos Ad Fonte klinikken, og dertil oppfølgende behandlinger, har jeg fått forbedret huden min betraktelig. Etter kviser i ungdomsårene, arr og rosacea har jeg fått en hud som ser frisk og sunn ut, og som er med på å øke livskvaliteten. Sykepleierne ved klinikken har mye kunnskap, og jeg har erfart at deres behandling har hjulpet meg.
Kristina
Behandlingene som tilbys på Ad Fonte betyr svært mye for meg som har slitt med både akne og rosacea. Måten jeg og mine bekymringer rundt hudproblemer blir ivaretatt på, at jeg virkelig føler jeg blir tatt på alvor, gjør at jeg stoler 100% på fagkunnskapen som ligger til grunn for anbefalinger og behandlinger på klinikken. Jeg har opplevd en genuin interesse og inngående kunnskap. Rannveig har vært til stor hjelp for meg og hele tiden har jeg følt en trygghet på grunn av den etiske holdningen hun har.
Martine
Jeg er en kvinne på 45 år som jevnlig går til dermatologiske sykepleiere ved Ad Fonte Klinikken for behandling og vedlikehold av ansikt og hud. Ca 3 til 4 behandlinger i året. Jeg møter alltid profesjonelle og faglig trygge sykepleier, som grundig ivaretar meg som et helt menneske og mine behov for livskvalitet. Alle behandlinger blir drøftet nøye ut i fra risikoer og utbytte av behandlingen. De fraråder også behandlinger om de mener mine vurderinger er unødvendig eller ikke hensiktsmessig.
Bjørg
Jeg har pasienterfaring både fra lege og ift. kosmetisk behandling. Legen sprøytet inn det jeg sa jeg ville ha, uten tanke om helhet og sluttresultat. Ga ingen veiledning eller kunnskapsoverføring, kun «jobben». Rannveig ser helheten, bygger opp huden slik at den blir sterk og sunn, påser at jeg ikke blir overbehandlet eller feilproporsjonert i ansiktet, kunnskapsformidler og veileder slik at tillit skapes.
Anne Lise
Jeg kom til Rannveig for behandling av uren hud som jeg hadde slitt med siden jeg ble gravid som 25 åring, og ingen andre hadde klart å gjøre noe med det. Hadde også gått på en kur for uren hud i fra lege uten effekt. Rannveig har alltid vært opptatt av hva som er best for huden min og har aldri anbefalt noe som hadde blitt unormalt for meg- hun er opptatt av det naturlige og å gjøre det som er best for pasienten sin.
Toril
Etter å ha fått analyse av huden hos Ad Fonte klinikken, og dertil oppfølgende behandlinger, har jeg fått forbedret huden min betraktelig. Etter kviser i ungdomsårene, arr og rosacea har jeg fått en hud som ser frisk og sunn ut, og som er med på å øke livskvaliteten. Sykepleierne ved klinikken har mye kunnskap, og jeg har erfart at deres behandling har hjulpet meg.
Heidi
Hos Ad Fonte klinikken blir man møtt med solid fagkunnskap, og blir heller frarådet å ta behandling man ikke trenger, enn å bli presset til noe. Man føler seg i trygge hender og omgivelser.
Kristine
Jeg er en dame på 51 år som har slitt med huden min så lenge jeg kan huske. Jeg har prøvd mye, men den hjelpen jeg får og har fått har hjulpet meg både når det det kommer til selvtillit og selvfølelse. Jeg har aldri følt at kirurgi er noe alternativ, men derimot den behandlingen og personlige oppfølgingen jeg får hos de flotte sykepleierne ved Ad Fonte Klinikken ville aldri en lege tatt seg tid til eller jeg råd til. Håper virkelig dette er et tilbud jeg kan benytte meg av i lang tid framover.
Elise
Da overgangsalderen startet, merket jeg gradvis en endring i hvordan hud og kropp forandret seg. Sammen med tapet av østrogen, mistet huden den naturlige gløden jeg alltid har hatt og ble slapp. Den jeg følte meg inni meg, var ikke lenger det jeg så i speilet. Et syn som både var tungt og depressivt. Andre kvinner i overgangsalder kan få tilskudd på østrogen, men med min families kreft-historikk er dette uaktuelt for meg. Mitt alternativ var å se alt forfalle – helt til jeg kom til Ad Fonte klinikken. Mitt ønske har alltid vært å se naturlig og frisk ut. Å kunne se ut som det jeg føler på innsiden. Dette har de dyktige kosmetiske dermatologiske sykepleierne bidratt til! Jeg har blitt forstått og hørt. Jeg har fått hjelp til de utfordringene jeg har og fått veiledning etter mine behov. Jeg ser naturlig ut – akkurat slik jeg ønsket. Dette har gitt meg livsgleden tilbake. Mer energi og selvtillit. Jeg ser ut som jeg føler meg og trives i min egen hud – noe jeg ikke kunne gjort uten den hjelpen sykepleierne ved Ad Fonte har gitt meg.
Bodil